Hoe combineer je Dr. Martens? Outfit Inspiratie

Je combineert Dr. Martens boots met vrijwel elke outfit, waardoor ze al snel onmisbaar worden in je collectie! De boots hebben van zichzelf een stoere, tijdloze look. Hoe draag je Dr. Martens? Juist omdat de schoenen zo grof zijn past dit perfect met mooie jurk of rokje! Dr. Martens zijn niet alleen erg populair, maar zijn op allerlei manieren te combineren. Niet iedereen weet hoe je deze biker boots kunt combineren. Want Dr. Martens kun je het beste combineren met een vrouwelijke outfit. Gelukkig zijn er genoeg verschillende Dr. Martens er in alle soorten en maten en zit er vast voor iedereen wel een paar tussen, dus ook voor jou! Wil jij weten hoe jij Dr. Martens het beste kunt combineren?

 

 

Dr. Martens draag je in de zomer leuk met blote benen. Perfect voor dat ene leuke zomerjurkje of draag deze stoere boots met een denim short. Juist het contrast van een vrouwelijke outfit met deze biker boots is erg populair. Als het wat kouder is combineer je Dr. Martens schoenen met een skinny jeans. Door een mooie blouse of een schattig topje op de jeans te dragen, houdt je deze outfit toch erg vrouwelijk. Maar een skinny jeans kan ook wat meer casual gedragen worden in combinatie met Dr. Martens. Draag een oversized trui of t-shirt met een leren jasje en jeans bij deze gave schoenen.. Deze leuke boots staan echt met alles! Maar toch vinden wij deze schoenen het mooiste bij jurkjes en skinny jeans. De laarsjes zijn al erg stoer en door dit juist te combineren met een mooi jurkje of trendy outfit komen deze boots het meest tot z’n recht! De ontwikkeling van het bedrijf is erg bijzonder Dr. Martens laarsjes werden  voornamelijk gedragen door politieagenten en fabrieksarbeiders. Later werden ze opgepikt door skinheads en punk. Het begon toen Pharrel Williams deze schoenen ging dragen. De influencers pakte dit al snel op en langzaam werden deze boots steeds populairder.  

 


 
Zomer

 


Draag Dr. Martens onder een leuk kort zomerjurkje of mooie maxi jurk. Door deze boots onder een maxi jurk te dragen zal deze outfit ook meer casual worden. Of draag deze leuke schoenen onder een korte jumpsuit op een festival!


 
Winter


Dr. Martens kun je ook heel leuk combineren onder een oversized sweater oftewel de sweaterdress! Of combineer Dr Martens met een mooie gebreide jurk met een panty en een leren jasje.Uitgaan

 

Dr. Martens staan ook erg leuk onder een party look. Kies juist voor een sexy kanten top of draag een little black dress met deze mooie biker boots.